Merito

Shutterstock Merito Handenopen2

Het Merito team

Merito’s missie is om ten dienste te staan van de hele (hard) HR gemeenschap, of het nu HR afdelingen zijn of bedrijven die HR diensten aanbieden. Door in nauw contact te staan met hen alsook met de kandidaten of consultants willen we elke (hard) HR functie of opdracht gepast kunnen invullen.

Merito is de commerciële naam van Captains of HR, en is geassocieerd met Triple A Solutions, specialist in Credit Management, en Captains of Finance, specialist in financiële profielen. Net als zij bieden we detachering en rekrutering aan in ons vakgebied. Voor Merito is dat de Hard HR.

Ons management team

Foto Olivier

Olivier Van den Eynde

Managing Partner - Compensation & Benefits specialist

Keuze 0499 kopie

Sandy Smidts

Talent Acquisition & People Partner

Annette

Annette van Lookeren Campagne

HR Talent Recruiter & Business Development

Nathaliesmall

Nathalie Vanhaesendonck

Office Manager

Adults Airport Architectural Design 301930 1
Created with Sketch.

Door haar focus op Hard HR en haar kennis in dit domein staat Merito dicht bij de kandidaat én bij de opdrachtgever

Katrien Vercammen, AXA Belgium
1024Px Axa Logo Svg
768Px Bp Helios Logo Svg
Arcelormittal Svg
Logo Esas Opengraph 1200X630 01

Captains of Finance is gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent inzetten van professionals in Controlling, Analyse & Treasury. Of het nu Business Operations in het algemeen, Sales of Financial Controlling betreft, Captains of Finance biedt de oplossing op maat.

Bezoek website

Merito is gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent inzetten van professionals in “Hard HR”, d.w.z. Payroll & HR administratie, Compensation & Benefits en Arbeidsrecht. Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging, een specifiek HR project of een vaste aanwerving, Merito biedt de oplossing op maat.